Váš košík je bohužel prázdný :-(
Váš košík je bohužel prázdný :-(
…není to trochu škoda?
  • Cookies a podmínky používání

Cookies a podmínky používání

Prohlášení o ochraně osobních údajů

Na této stránce vám poskytujeme informace o povinnostech, které vyplývají z toho, že zpracováváme vaše osobní údaje. Při zpracování osobních údajů se řídíme právními předpisy České republiky, zejména pak zákonem č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů (dále jen „ZoOU"), zákonem č. 21/1992 Sb., o bankách, zákonem č. 480/2004 Sb., o některých službách informační společnosti, který reguluje zasílání obchodních sdělení klientům a dalšími právními předpisy.

Používáme cookies?

Ano. Cookies jsou malé soubory z naší stránky, které jsou uložené na vašem počítači skrz váš prohlížeč (pokud máte ukládání těchto pomocníků povolené). Cookies nám umožňují identifikovat váš prohlížeč a zaznamenat určité informace. Podstata informací může být různá. Cookies mohou uchovávat například Vaše jazykové nastavení nebo také uživatelské ID, které může být považováno za osobní údaj.

Na těchto stránkách používáme čtyři typy cookies:

  1. Funkční – nezbytné pro funkci stránek (ukládáme například informaci o vašem jazyku a v tom vám následně ukazujeme obsah webu).
  2. Analytické – nezbytné pro doplňkovou funkci stránek a základní analytiku. Tyto cookies jsou například zavedeny Facebookem, jako poskytovatelem našich komentářů, Twitterem, jelikož využíváme jejich box pro zobrazení posledních tweetů nebo Googlem, abychom mohli sbírat základní data o našich stránkách.
  3. Preferenční – nezbytné pro zobrazení obsahu v takovém nastavení, které preferujete. Mohou Vám ulehčit prohlížení webových stránek nebo umožnit komentovat na FB.
  4. Marketingové – tento typ cookies nám umožňuje zjistit další informace o vás, jako je věk, pohlaví, zájmy a dále vás cílit po internetu (tzv. retargeting).

K čemu informace využíváme?

Informace, které o vás získáme, používáme:

  • k vylepšení Vaší zkušenosti s našimi stránkami (informace nám pomáhají k lepší reakci na individuální potřeby),
  • abyste mohli využívat funkce našich stránek – například Facebook komentáře,
  • abychom mohli reagovat na Vaše dotazy,
  • k zasílání informací a aktualit z webových stránek,
  • k následným marketingovým aktivitám (pokud k tomu udělíte výslovný souhlas),
  • k analýze našich podnikatelských aktivit (v agregované podobě).

Jak jde zabránit využívání cookies?

Odkaz pro vyvolání cookie lišty do patičky použijte tento: Nastavení cookies

Jak chráníme Vaše informace​?

Používáme pestrou škálu bezpečnostních metod a důvěryhodné partnery, abychom Vaše osobní informace uchovávali v maximálním bezpečí. Vaše kontaktní údaje jsou uchovány v zabezpečených databázích, komunikace mezi databázemi vždy probíhá zabezpečeně. Údaje jsou uloženy v šifrované podobě a chráněny silným heslem (hesly). Webové stránky, odkud formuláře odesíláte, rovněž využívají zabezpečené SSL šifrování.

Neprodáváme, nepředáváme ani nijak jinak neposkytujeme Vaše informace. Tuto dohodu můžeme porušit v případě, že by informace byly vyžádány institucí při vyšetřování v soudním řízení. V žádném případě ovšem neposkytneme vaše údaje pro marketingové, propagační či jiné účely třetím stranám.

Data postupujeme našim zpracovatelům, např. software pro e-mailing (Ecomail), software pro analýzu dat (Google Analytics), software pro správu pošty (Google Suite Apps) a našim možným subdodavatelům. Seznam všech zpracovatelů vedeme a pravidelně aktualizujeme. V případě zájmu jsme schopní vám poskytnout více informací na e-mailu info@crossio.cz. Všichni zpracovatelé uplatňují dostatečná zabezpečení osobních údajů.

Nevíte si rady? Ozvěte se
Odborník na Jackery Petr Matoušů
Petr Matoušů
Odborník na CROSSIO
725 573 516
(Po–Pá, 8:00–16:30)